Nieuwste Traveletc.

Nieuwste Traveletc.

De #3 Traveletc. 2019 neemt je mee naar dé stad van romantiek en liefde, Parijs. Iedereen is wel eens naar deze Parijse metropool gereisd met een geliefde. Maar Parijs is vooral ook zakelijk een aantrekkelijke bestemming en bezet de 4e plek in de top 10 zakelijke bestemmingen wereldwijd!

Lees nu online

Uniglobe Travel magazine: traveletc.

Traveletc. is ons gratis magazine, exclusief voor Uniglobe relaties en in het bijzonder voor reizigers, ondernemers en managers. We combineren wetenswaardige reisinformatie met leuke verhalen. 

 

 

Adverteren

Uniglobe Travel is marktleider voor het reizende MKB. Wil je je als bedrijf profileren in deze doelgroep, dan is adverteren in ons magazine Traveletc. een interessante optie.

 

Traveletc. in print verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van ca. 5000 exemplaren. Digitaal verzenden wij regelmatig e-nieuwsbrieven naar ruim 10.000 relaties. Beide media worden alleen verzonden naar (potentiële) zakelijke relaties van Uniglobe Travel. Meer weten over adverteren in Traveletc.? Neem dan contact op met het hoofdkantoor info@uniglobe.nl