Vakantiebeurs 2020

January 17, 2020

Afgelopen woensdag ben ik, Dina stagiair marketing, samen met twee collega’s van Uniglobe Smart Business Travel naar de vakantiebeurs geweest. Dit was voor mij de eerste keer op de vakantiebeurs. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Ik ging er met verschillende ideeën heen over wat ik kon verwachten. In deze blog ga ik mijn ervaringen van de Vakantiebeurs delen.

 

Klanten en partners

We begonnen de beurs bij het Duitse/Oostenrijkse hoekje. Daar hebben we wat gegeten en toen kon de dag beginnen. Op de beurs stond er een klant van Uniglobe. Daar zijn we langs gegaan en hebben we even gepraat.  Ook zijn we langs gegaan bij de stand van Sunny Cars, onze leverancier. 

 

 

Leerzame opdracht

Als opdracht voor deze dag had ik nieuwtjes verzamelen van verschillende airlines. We zijn bij veel airlines langs gegaan en ik heb het een en ander kunnen verzamelen voor de opdracht. Zo zijn we langs gegaan bij LOT Polish Airlines, Iceland Air, American Airlines en United Airlines. Bij LOT Polish Airlines stond er ook iemand van Air Arabia Maroc, dus die hebben wij ook meteen om nieuwtjes gevraagd.

 

 

Deze dag was voor mij een ideale manier was om kennis te maken met de reisbranche. Ik heb veel gezien en geleerd. Ook heb ik mensen gesproken en hun verhalen aangehoord.                                                                                                                         

 

 

Nieuwtjes uit de wandelgangen van de Vakantiebeurs Vakdag

Wist je trouwens dat...

... Air Arabia Maroc de veiligste low cost airline is. 

... Air Arabia Maroc 10 vluchten per week heeft naar Marokko. 

... LOT Polish Airlines een nieuwe bestemming heeft, zij gaan tegenwoordig ook naar Washington vliegen.

... United Airlines  een extra tweede dagelijkste vlucht gaat toevoegen naar New York. Dit gaat vanaf eind maart in.

... American airlines 3 lijnen heeft naar Philadelphia.

... Sunny Cars bij alle reserveringen in Spanje die tussen 11 en 26 januari 2020 worden gemaakt een gratis Premium Pakket aanbiedt. 

 

Geschreven door: Dina El Haik