Flexibel, flexibeler, flexibelst

May 28, 2020

Veel van onze partners bieden in deze tijd extra flexibiliteit aan of tijdelijke producten om aan de veranderde vraag te kunnen voldoen.

Zo bieden veel airlines bieden de mogelijkheid om je ticket één of meerdere keren kosteloos te wijzigen bij het maken van een nieuwe boeking. Een nieuw ticket bij Air Europa mag bijvoorbeeld tot 3x gratis gewijzigd worden en Cathay Pacific biedt de mogelijkheid om tickets die voor 20 juni 2020 zijn geboekt een jaar lang onbeperkt te wijzigen. United Airlines biedt haar klanten maar liefst 24 maanden de tijd om een ticket, geboekt voor 31 maart 2020, te herboeken.

SIXT biedt tijdelijk een mogelijkheid voor langdurige autohuur van 28 dagen of meer. SIXT biedt hiermee alle voordelen van lease maar dan zonder langdurige contractverplichtingen. Dit product biedt totale flexibiliteit met ruime keuze aan auto's en all-inclusive tarieven (verzekering, service, onderhoud en hulp bij pech).

Wil je meer weten over aangepaste (ticket)voorwaarden of acties van onze partners? Neem dan contact op met je Uniglobe Travel Consultant.