Vrijblijvende afspraak?

Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat de wensen en behoeften zijn binnen uw bedrijf, zodat wij de reizigers optimaal kunnen adviseren tijdens het boeken van uw zakenreizen.

Neem contact op

Persoonlijke service

De zakenreisprofessionals van SBT kennen de weg in de reiswereld. Zij hebben alle nodige vakkennis en jarenlange ervaring met het boeken van zakenreizen. Wij doen waar we goed in zijn, zodat u de handen vrij hebt voor andere zaken.  

 

Vaste contactpersonen

Economy Class of Business Class? Gangpad of raamplaats? Luxe kamer of juist de budgetkamer? Een hard kussen of zacht? Omdat je vaste aanspreekpunten hebt, kent Uniglobe Smart Business Travel jouw persoonlijke reisbehoefte en die van uw bedrijf. 

 

Hoog servicelevel

Uniglobe Smart Business Travel is een service gerichte organisatie. Dagelijks is het onze passie om jou een zorgeloze zakenreiservaring te kunnen bieden. Dit doen we door een persoonlijke, creatieve en ambitieuze benadering, waardoor we jouw zakenreis zo efficiënt mogelijke kunnen samenstellen en laten verlopen. De dienstverlening van Uniglobe Smart Business Travel gaat verder dan het regelen van een vliegticket of hotel. Zo adviseren wij ook bij het opstellen van het reisbeleid en bovendien geven we inzicht en advies over uw reisbudget.