Groener reizen kan echt!

De impact van vliegen op het milieu wordt vaak na de reis bekeken voor het compenseren van de CO2-uitstoot. Stel je voor dat je nu voorafgaand aan de reis hierop al invloed kunt hebben door een meer bewuste keuze te maken. Samen met ons kun je jouw CO2-voetafdruk verkleinen.

Wat is het het Smart Eco Label van Uniglobe Smart Business Travel?

Met het Smart Eco Label maken wij voor jou de berekening wat de minst milieubelastende manier is om van A naar B te gaan. We brengen alle opties in kaart en vervolgens laten we voor elke aanbieder zien in welke categorie hun aanbod valt. We hebben drie categorieën: Rood, Oranje en Groen.

 

Aan de voorkant is het een zeer gemakkelijke tool om te gebruiken. De extensie laat simpelweg bij elk aanbod voor jouw reis zien of deze in de groene, oranje of rode categorie valt. Ga je voor groen, dan kies je voor een meer milieuvriendelijke optie dan wanneer je kiest voor een aanbod met het label oranje of rood.

 

"Door vooral de milieubelasting van jouw reis aan te geven kun je als zakenreiziger een bewuste keuze maken. Dit kan resulteren in gemiddeld 30% minder uitstoot per jaar door jouw zakenreizen."

 

Hoe zie je wat jij bespaart door groene keuzes te maken?

Elk jaar wordt er middels een rapportage aan jouw organisatie aantoonbaar gemaakt hoeveel procent groener jullie bezig zijn door bewust te kiezen.

Greener Travel is real!

Greener Travel is real!

The impact of flying on the environment and compensating CO2 emissons, is often treated as an afterthought. Imagine that you can now have an influence on this before travelling by making a conscious choice. Together we can drastically reduce your CO2 footprint.

Interested?