Online bookingstool

Uniglobe Smart Business Travel heeft de nieuwste technologie in huis in de vorm van een online boekingssysteem voor bedrijven: Smart E-Travel Management. Hiermee kun je eenvoudig zelf online alle onderdelen van de zakenreis reserveren. Denk aan vliegtickets (inclusief Low-Cost carriers), hotelovernachtingen en huurauto’s. Smart E-Travel geeft je in één oogopslag een overzicht van de beste tarieven en mogelijkheden. Alle boekingen lopen mee in je managementinformatie en er wordt gebruik gemaakt van onze expertise en inkoopkracht. 

 

Smart E-Travel wordt op maat ingericht, zodat alle bedrijfs- en reizigersinformatie bekend is. Uiteraard is het mogelijk om het reisbeleid van je organisatie in te voeren. Bij het zoeken en boeken houdt het systeem hier automatisch rekening mee.

 

Doordat je alles voor je zakenreis hier vindt, bespaar je veel tijd. Tijd die je beter voor andere zaken kunt gebruiken. 

Vrijblijvende demo?

Vrijblijvende demo?

Wij komen graag bij u langs om onze online boekingstool te demonstreren zodat u zeker weet of dit de geschikte oplossing is voor het boeken van al uw zakenreizen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op