KLM voegt meer bestemmingen toe aan netwerk

June 03, 2020

KLM zal in juli het routenetwerk verder uitbreiden. Met name in Zuid-Europa wordt het bestemmingenaanbod uitgebreid. Het gaat onder andere om Alicante, Bilbao, Bologna, Ibiza, Istanbul, Nice, Porto, Catania en Split. 

Intercontinentaal

In juni is het intercontinentale netwerk van KLM uitgebreid met Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Paramaribo en Quito. In juli is KLM van plan zes additionele bestemmingen toe te voegen (Jakarta, Denpasar, Washington, San Francisco, Vancouver, Calgary) en zijn er ook frequentie-uitbreidingen op bestemmingen die KLM in juni al aanbiedt. Zodra autoriteiten de reisbeperkingen versoepelen, zal het weer mogelijk zijn om tickets voor deze bestemmingen te boeken bij je Uniglobe kantoor. 

Het dragen van gezichtsbescherming aan boord en bij boarding is op vluchten op het gehele KLM-netwerk verplicht. Passagiers dienen zelf voor deze gezichtsbescherming te zorgen. Alle hierboven genoemde bestemmingen en aangekondigde vluchten zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Daarnaast kunnen er verschillende inreisbeperkingen per land en per persoon zijn opgelegd, die op elk moment weer kunnen veranderen. Neem voor de actuele situatie contact op met je Uniglobe Travel Consultant.

Voor een overzicht van de genomen hygiënemaatregelen bij KLM, zie deze video: